Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forum Slowness?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Forum Slowness?

    Originally posted by dna1990 View Post
    HEY! Access from my work PC is back to NORMAL SPEED...!
    OMG OMG

    My Megahurtz is back!

    Back to normal speed here, with no observable (slow) attempts at accessing wpspamhammer.com.

    Comment


    • #17
      Re: Forum Slowness?

      Originally posted by dnb View Post
      Back to normal speed here, with no observable (slow) attempts at accessing wpspamhammer.com.
      Same here - no issues on home, work, or cellular networks. I no longer feel like I'm back to accessing the internet through a dial-up modem ...

      Comment


      • #18
        Re: Forum Slowness?

        Seems back to normal here, too.

        Comment


        • #19
          Re: Forum Slowness?

          Sorry about that everyone. The SpamHammer service actually went offline a while ago, and did not appear to have any effect on the forum when it went offline. It appears that the domain itself went away entirely within the past week or so and started causing the issue you all noticed.

          I have disabled the SpamHammer plugin which should have forum performance back to normal.
          FIRST®
          FRC Robotics Engineer

          Comment


          • #20
            Re: Forum Slowness?

            Kevin, thanks for the info. I'm sure we all appreciate that you shated this. I definitely do.

            Comment


            • #21
              Re: Forum Slowness?

              Bummer that it's running quickly again, there goes all those extra-long coffee breaks.
              FIRST LEGO League Mentor and Referee/Head Referee since 2011.

              Comment

              Working...
              X